Traditie si performanta

HYDROSFER Group, o companie infiintata in anul 2004 cu capital integral romanesc, a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata instalatiilor si echipamentelor de incalzire si climatizare din Romania, atat prin intermediul specialistilor cat si prin calitatea si diversitatea echipamentelor comercializate. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor, am reusit sa punem bazele unei companii care in prezent ofera solutii complete in domeniul echipamentelor si sistemelor pentru incalzire, climatizare si canalizare, cu aplicatii in domeniul industrial si rezidential.

Ca dovada a calitatii serviciilor noastre, in timp am devenit furnizorii unor companii cu renume din tara si partenerii de incredere ai producatorilor de echipamente pentru instalatii din Europa si din lume. Avem contracte de parteneriat si exclusivitate in Romania cu producatori de renume in domeniul materialelor pentru instalatii, centralelor termice, radiatoarelor, pompelor de caldura si al obiectelor sanitare.

Performantele noastre se bazeaza pe cele patru valori fundamentale adoptate de noi: seriozitate, profesionalism, inovatie si spirit de echipa.

Dezvoltare durabila

"Cand am pus bazele companiei HYDROSFER Group ne-am propus sa cautam succesul oferind produse calitative si competitive la preturi acceptabile pentru toata lumea desi am realizat ca va fi foarte greu. Prin foarte multa munca, am dezvoltat compania si am adus-o la standardele de calitate cerute de o piata din ce in ce mai exigenta si in timp am castigat increderea partenerilor nostri ghidandu-ne dupa principiul ca un lucru bine facut - dureaza." Cristian URSA - Managing Partner HYDROSFER Group

Evolutie dinamica

Compania a evoluat de la primul magazin in orasul Bistrita, care comercializa peste 1000 de produse si accesorii pentru instalatii, la doua puncte de lucru in judet. In anul 2009 s-a finalizat, pe o suprafaţă de peste 1000MP, cladirea unde se vor amenaja atelierele, depozitul, showroom-ul, laboratorul de pregatire si testare precum si cladirea administrativa. Planurile noastre de viitor includ deschiderea mai multor reprezentante in Brasov, Timisoara, Oradea si Constanta prin intermediul carora sa putem raspunde cu promptitudine clientilor din toata tara.

Managementul calitatii

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri solutii viabile, concrete si de calitate, HYDROSFER Group a implementat si aplica sisteme de management al calitatii, management de mediu si de management al sanatatii si securitatii ocupationale in urmatoarele doua domenii:

Sistemele se conformeaza cerintelor stipulate in standardele EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2008 si OHSAS 18001:2008.