Activitatea HYDROSFER Group este orientata spre cateva directii principale: consultanta tehnica de specialitate in domeniul instalatiilor de incalzire si climatizare, distributia si comercializarea echipamentelor de incalzire si climatizare, montaj, service precum si constructii.

Ne adresam in principal clientilor din Bistrita dar si tuturor celor care au nevoie de sisteme de incalzire, climatizare, ventilatie sau canalizare eficiente si performante din punctul de vedere al pretului de achizitie dar si al costului de exploatare. Sistemele oferite de catre noi in domeniul instalatiilor sunt eficiente energetic, sigure si durabile, cu rezistenta superioara la coroziune si abraziune.

Specialistii nostri, cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor, dau viata planurilor tale cele mai indraznete.

Consultanta tehnica de specialitate

Inginerii din cadrul departamentul tehnic ofera consultanta tehnica de specialitate precum si documentatia tehnica necesara pentru toate produsele si echipamentele comercializate de catre HYDROSFER Group. Oferim solutii personalizate in functie de parametrii tehnico-functionali ai fiecarui proiect in parte.

Profesionalismul nostru este garantat si prin participarea periodica a inginerilor din cadrul departamentului tehnic la cursuri de specializare organizate de catre cei mai importanti producatori si funizori de echipamente si instalatii de incalzire si climatizare.

Distributia si comercializarea echipamentelor de incalzire si climatizare

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de produse: radiatoare, cazane (pe gaz, in condensatie, cu tiraj fortat, murale, cu combustibil solid, cu gazeificare, cu ardere normala, pe lemne, porumb sau brichete) injectoare, schimbatoare de caldura, generatoare de aer cald, tavane radiante, pompe geotermice, pompe de recirculare, statii de dedurizare, fitinguri si tevi din cupru, PPR, PHD, PVC, UPONOR, aer conditionat, ventilo-convectori, grile sau sisteme de incalzire/racire prin pardoseala.

HYDROSFER Group ofera o gama vasta de produse, echipamente si instalatii destinate incalzirii si climatizarii pentru diferite spatii industriale sau rezidentiale: hale, depozite, spatii de birouri, centre comerciale, showroom-uri, institutii, şcoli, sali de sport, biserici, hoteluri, restaurante, pensiuni, case de vacanta sau locuinţe individuale. Diversitatea echipamentelor comercializate dau posibilitatea clientilor sa aleaga impreuna cu specialistii nostri solutia optima pentru incalzire sau climatizare atat din punctul de vedere al performantei dar si al pretului. Produsele si echipamentele comercializate de catre noi sunt furnizate de catre cei mai importanti furnizori de pe piata europeana si corespund tuturor standardelor tehnice si reglementarilor în vigoare.

HYDROSFER Group dispune de mijloace de transport proprii care pot livra rapid produsele solicitate de clienţii nostri indiferent de zona in care acestia se afla. Existenta unor stocuri permanente ofera posibilitatea livrarii din stoc a produse sau echipamentelor dorite sau furnizarea lor in termene foarte scurte de la data comenzii ferme. Politica noastra comerciala este activa, flexibila si bazata pe anticiparea cerintelor partenerilor nostri.

Montaj

Echipele noastre pentru montaj detin specializari si acreditari din partea principalilor furnizori de echipamente si au o experienta deosebita in realizarea instalatiilor pentru diferite tipuri de spatii: sedii de birouri, showroom-uri, hale, depozite, case de vacanta, vile, apartamente sau hoteluri. Solutiile oferite de noi includ produse si echipamente de ultima generatie si servicii de inalta calitate ce respecta cerintele impuse de standardele si reglementari internationale de natura tehnica si de mediu.

Service dedicat

HYDROSFER Group dispune de o echipa profesionista de service care supravegheaza instalatiile si care este alaturi de clienti pentru a raspunde oricaror intrebari in perioada de garantie sau post-garantie. Dotarile companiei noastre, echipamentele si masinile de interventie rapida permit efectuarea tuturor activitatilor specifice de service cu promptitudine si in conditii optime. Ca profesionisti in instalatii, cautam mereu provocarea!

Divizia de constructii

Avem echipe de specialitate (arhitecti, proiectanti si ingineri), echipamente si utilaje necesare realizarii unor lucrari de constructii a caror calitate nu poate fi contestata. Portofoliul nostru include lucrari de constructii-montaj, civile, industriale, administrative, amenajari interioare si exterioare, hidro si termoizolatii. Fiecare nou contract incheiat reprezinta pentru noi o provocare si o dovada a increderii pe care ne-o acorda clientul.